NiÇuPrima: Un programa de música en general….. molt en general. Dilluns a les 21:00 i dimecres a les 14:00.

Teràpia de grups: Un programa musical d’eclecticisme i miscel·lània. Dilluns a les 12h. dimarts a les 17h. dijous a les 10h. i dissabte a les 18h.

Lletraferides: Petits retalls de literatura a Ràdio Pinsania. Càpsula d’emissió diària múltiple (a diferents hores cada dia).

Veus de la terra: Un programa d’entrevistes i camins on parlarem de la terra i la llibertat propera. Dimecres a les 22 h. dijous a les 16 h. i diumenge a les 11 h.

Divines dives: Un programa d’homenatge a les dones i la seva veu. Dimarts a les 10 h. dijous a les 21 h. i diumenge a les 16 h.

La gramola de l’avi: Un programa des de Ràdio Pinsania sobre l’origen del jazz, del blues, dels seus músics i de la seva repercussió social (reemissió). Dimarts a les 15 h. i dijous a les 23 h.

Sol i sombra: El programa de flamenc, rumba i “garruleo” de Ràdio Pinsania. Dimarts a les 22 h. dijous a les 19 h. i diumenge a les 18 h.

Katarkore: Programa musical de punk-hardcore-metal… per a ments alliberades. Dimecres a les 19 h. divendres a les 12 h. i diumenge a les 21 h.

Democracy now: Noticiari global independent. Dilluns a les 18 h. dimarts a les 11 h. divendres a les 10 h. https://www.democracynow.org/

Pim pam pum: Des de Ràdio Trama, programa de música i llibres combatius. Antifeixisme, anticapitalisme, feminisme, bona música i bona literatura! Dimarts a les 19 h. divendres a les 21 h. i dissabte a les 9 h. http://radiotrama.ourproject.org/http://radiotrama.ourproject.org/

Butlletí Directa: Resum quinzenal de les notícies publicades a l’edició en paper de la Directa. Càpsula d’emissió diària múltiple (a diferents hores cada dia). https://directa.cat/

Calaix de sastre: Aquí hi escoltareu programes d’arxiu, col·laboracions puntuals, entrevistes, monogràfics i altres continguts de cultura crítica, lliure i subversiva. Dimecres a les 13 h. i dissabte a les 21 h.

Ara que treus el tema: Des de Ràdio Roda, a Osona, programa musical que ens proposa un recorregut per diferents èpoques i estils seguint una temàtica diferent a cada programa. Dilluns a les 16 h. i divendres a les 19 h. https://www.radioroda.cat/programes/ara-que-treus-el-tema/

Las Nutïsiasś: Noticiari mensual d’objectivitat dubtosa. Càpsula d’emissió diària múltiple (a diferents hores cada dia).